ГАРАНЦИЯ


ПЪЛНА СЕРВИЗНА ГАРАНЦИЯ

Ние твърдо вярваме, че удоволствието от шофирането на вашето Bentley не трябва да бъде компрометирано. Ето защо, за да сте сигурни, че винаги ще можете да се насладите на вашето изживяване с Bentley без прекъсване, разработихме програма за удължена гаранция, отговаряща на високите изисквания на марката. След изтичане на заводската гаранция, вие можете да удължите гаранцията на вашия автомобил за 1 година, без ограничение в пробега, и до 15тата година от производството му и да продължавате да се наслаждавате на вашето Bentley, без притеснения.

Опциите на програмата за удължена гаранция са налични за модели Continental GT, Continental GTC, Flying Spur, Mulsanne, Bentayga, Bentayga EWB и други. За активиране на пакета е необходимо автомобилът ви да премине сервизен преглед по предварително зададени точки, а след одобрението – отново да шофирате със спокойствие и увереност.

ПОКРИТИЕ

Удължената едногодишна гаранция, без ограничение в пробега, предоставя пълно покритие също както заводската тригодишна гаранция – от броня до броня с включени компоненти на задвижване – двигател, скоростна кутия и трансмисия. Не биват включени единствено резервните части, които подлежат на нормално износване, напр. накладки, спирачни дискове, гумени уплътнения като семеринги и други.

Гаранцията е валидна както на територията на България, така и на територията на Европа, включвайки всички официални Bentley представители. При евентуално събитие извън рамките на Република България, клиентът е длъжен да уведоми Das Auto Service за настъпилото гаранционно събитие.

Шофирайте с увереност, знаейки, че вашият автомобил е защитен от дефекти в материала или изработката от фабриката. Ако вашето Bentley се нуждае от гаранционна поддръжка, само сертифицирани части на Bentley ще бъдат монтирани от фабрично обучените ни техници. Тези ремонти и компоненти също се покриват по време на срока на гаранцията.

ПРЕДИМСТВА

Дори и при изтекла заводска гаранция, вие можете да активирате удължена гаранция за вашето превозно средство в Das Auto Service. Подобно на други официални представители, ние можем да активираме гаранцията и след изтичане на периода, но не само до 5тата или 7мата година, а до 15-тата годишнина на автомобила.

Пълното покритие на удължената гаранция осигурява спокойствието, което имате и когато шофирате чисто нов автомобил. Вашето удоволствие не трябва да бъде компрометирано.

При евентуално настъпило гаранционно събитие на територията на Република България, няма да е необходимо да използвате услуги по репатриране на автомобила в други държави, за да изпълним гаранционния ремонт, от който има необходимост вашето Bentley.

Не спирайте да шофирате. Ние ще осигурим вашето спокойствие, за да се наслаждавате на същата емоция, така, както и преди.

Добре дОшли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • Дас Ауто Сервиз • София

Добре дошли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • София