Сервиз


СЕРВИЗ И РЕМОНТ

Редовната поддръжка е жизненоважна, за да запазите работата и състоянието на Вашето Bentley, произведено в Крю. Оторизираната мрежа от партньори на Bentley са най-добре подготвени да управляват постоянната грижа за вашия автомобил. Нашите техници преминават всеобхватно обучение, което им позволява да предложат безкомпромисен стандарт на умения и внимание към детайла. Те имат достъп до най-новото диагностично оборудване и техническа поддръжка от фабриката и монтират само оригинални части по спецификация на оборудването, така че Вашето превозно средство се поддържа според стандарта, по който е произведено.

Нашите опитни сервизни специалисти винаги Ви съветват относно правилния график за поддръжка на Вашия автомобил, за да сте сигурни, че винаги ще се наслаждавате на оптималната производителност, която Вашият автомобил може да предложи. Ние, от Das Auto Service, вярваме, че поддръжката на Вашия автомобил надхвърля техническите аспекти на самата услуга. Моля, имайте предвид, че препоръчваме обслужването да се извършва от оторизиран партньор на Bentley или годишно, или на всеки 10 000 мили / 16 000 км, което от двете настъпи по-рано.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Дизайнът на автомобила се променя. Технологиите се развиват. Но едно нещо си остава успокояващо същото, нашите оригинални части. Изработени по поверителни чертежи и точни размери, само оригинални части се произвеждат, за да поддържат истинското родословие и производителност на Вашия автомобил. Така че, въпреки че неоригиналните части могат да паснат, те не са направени по същите строги стандарти и не са тествани цялостно, за да осигурят оптимална производителност. Не само нашите части са последователни, но и също така нашият ангажимент; разполагаме с над 55 000 компонента, всеки с гаранция.

ПЪТНА ПОМОЩ*

Всички клиенти, чийто автомобил е покрит от пакет …., ще се възползват от цялостен пакет за пътна помощ, включващ:

  • Ремонт на пътя или у дома
  • Гараж и складиране
  • Пътни разходи и настанявано, ако е приложимо
  • Наем на автомобил
  • Репатриране на автомобил

Клиентите в Европа могат да позвънят на +359 … …. …
* Очаквайте скоро.

Добре дОшли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • Дас Ауто Сервиз • София

Добре дошли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • София