Pre-Owned: Certified by Bentley


Миналото ни формира, но бъдещето е това, което ни определя. Със сертифициран от Bentley употребяван автомобил Вашето бъдеще изглежда невероятно.

НАЙ-РЕДКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ

Чрез Bentley България имате възможността да откриете и изберете подходящият за Вас употребяван автомобил, сертифициран от Bentley, директно от официалните партньори в Европа.

Покупката на употребяван автомобил Bentley бележи навлизането Ви в изключителен свят, който малцина успяват да изпитат – свят, изграден върху един век ненадмината изработка и спираща дъха производителност, движен от общност от съмишленици и вдъхновяващи собственици на Bentley. И с персонализираните финансови планове на Bentley България, цената на притежание може да е по-ниска, отколкото си мислите.

Изберете употребяван модел, сертифициран от Bentley, за набор от изключителни предимства, включително 12 месеца гаранция. Научете повече за предимствата на Certified by Bentley и разгледайте нашата пълна гама, като се свържете на +359 885 181 747 или като посетите Bentley България лично.

CERTIFIED BY BENTLEY

Независимо дали изберете употребявано Bentley Continental GT, Mulsanne, Bentayga или Flying Spur, можете да сте сигурни, че всяко Bentley е направено по същите строги стандарти – ново или от програмата Certified by Bentley. Този стандарт е причината всяко от нашите употребявани Bentley, закупено чрез програмата Certified by Bentley, да включва удължаваща се 12-месечна гаранция и сертификат за автентичност.

ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

За да се гарантира, че всеки автомобил продължава да отговаря на изключителните стандарти, определени за първи път, всяко превозно средство, сертифицирано от Bentley, трябва да премине през строга проверка от обучени техници на Bentley, преди да влезе в програмата. По време на тази проверка всички необходими корекции ще бъдат извършени с помощта на оригинални части, за да се гарантира, че автомобилите поддържат безупречните стандарти, така че можете да сте сигурни, че пътуването ви ще бъде завинаги невероятно.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯТ СВЯТ НА BENTLEY

Едно необикновено пътешествие започва в момента, в който закупите употребяван автомобил от Bentley България. За да научите повече за предимствата на закупуването на употребявано Bentley и за да намерите своя перфектен автомобил, моля, свържете се с нас на +359 885 181 747, попълнете формата за контакт или просто посетете Bentley България лично.

НАДЕЖДНА ОЦЕНКА

Независимо дали извършвате смяна от трета страна или просто искате да обявите автомобил за продажба, ние можем да ви предоставим индикативна оценка на Вашето текущо Bentley. Поради голямото търсене на употребявани Bentley, ние винаги търсим възможности за закупуване на висококачествени стоки. Като такива, ние можем да Ви предложим най-конкурентната цена за вашия автомобил. Свържете се с нашите специалисти, те ще могат да ви предоставят първоначална индикативна оценка и също така ще ви поканят да посетите представителството за професионална оценка без ангажименти на Вашето Bentley.

.

Добре дОшли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • Дас Ауто Сервиз • София

Добре дошли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • София