Bentley Motors обявен за най-възхитителния автомобилен производител в Британия за втора поредна година

  • Bentley отличена от Наградите за най-уважавани компании във Великобритания – спечели престижната титла за трети път от пет години
  • Най-продължителното проучване на корпоративната репутация в Обединеното кралство, проведено от международна компания за пазарни проучвания Echo Research
  • Honour отразява продължаващия бизнес успех на Bentley и водещата в индустрията стратегия Beyond100 – поставена на първо място в осем от 13 категории при гласуване от колеги от индустрията

(Крю, 12 март 2024 г.) Днес Bentley Motors бе обявена за най-уважавания автомобилен производител на Великобритания според най-продължителното проучване на корпоративна репутация в Обединеното кралство, чрез гласуване от ръководители на индустрията. Тази година бележи третата позиция номер едно на Bentley през последните пет години, отразявайки изключителната гама автомобили на луксозната марка, нейния бизнес успех и насочената към бъдещето стратегия Beyond100.

Годишното проучване на най-уважаваните компании датира отпреди повече от 30 години и отличава най-добрите фирми в цялата страна. Bentley постигна позиция номер едно в обширното проучване на 250 водещи британски марки в 25 сектора. Ръководителите бяха помолени да гласуват по 13 ключови критерия и Bentley бе поставена на номер едно в осем от тези 13 теми.

Отличните постижения на Bentley в качеството на продуктите и услугите, качеството на управлението, финансовата стабилност, капацитета за иновации, дългосрочния потенциал, вдъхновяващото лидерство, способността за привличане и задържане на таланти и конкурентоспособността бяха оценени като водещи в индустрията в тази последна партньорска проверка на корпоративната репутация .

Това е още една демонстрация на това, че Bentley продължава да поставя нови стандарти за успех със своята визионерска стратегия Beyond100. Тази амбициозна цел тласка Bentley към бъдеще, дефинирано от устойчивото изящество, докато британската марка се приближава към целта си да има пълна гама електрически модели до 2030 г.

Най-възхитителните британски компании

Изследването на британските най-възхитителни компании е създадено от професор Майк Браун, сътрудник на прочутото бизнес училище в Лийдс. Това е най-продължителното проучване на корпоративната репутация в страната с данни от 1990 г.

Използвайки отговорите на представители на ниво борд, анализатори и градски коментатори, проучването е партньорска проверка на корпоративната репутация, както се вижда от най-близките критици на компанията – нейните конкуренти и финансови влиятели.

Специалисти по репутация, Echo Research управляват проучването, като интервюират респонденти на високо ниво онлайн и по телефона.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *