Bentley представя ексклузивни пакети Mulliner за последните модели Continental GT V8 в Европа

  • Пет уникални стилистични пакета „Curated by Mulliner“ празнуват персонализирането на най-доброто Bentley Continental GT – последният Grand Tourer с V8 двигател
  • Новите пакети включват специални цветове на екстериора, съобразени с спецификациите Performance или Luxury
  • Пакетите за стил на Mulliner допълнително усъвършенстват Continental GT и позволяват превозните средства да бъдат оборудвани още по-индивидуално

(Мюнхен, 24 октомври 2023 г.) Bentley Motors Europe обяви, че поръчките за производство на Continental GT и GTC с V8 двигателя ще бъдат завършени до средата на ноември. Това е в съответствие със стратегията Beyond100, която предвижда хибридна опция да бъде налична за всяка гама модели до 2025 г. Двигателят V8 все още се предлага на други пазари. За да отбележат този крайъгълен камък, дизайнерите на Mulliner създадоха впечатляващи дизайнерски пакети, които подчертават позиционирането на производните S и Azure, които могат да бъдат конфигурирани като допълнително оборудване на най-новите Continental GT V8.

Петте интериорни пакета „Curated by Mulliner“ отразяват силното търсене на клиентите за персонализиране на Continental GT и представляват уникална възможност за добавяне на личен щрих към най-добрия гранд турър на Bentley. Тези специални пакети, вдъхновени от живите цветове на природата, са достъпни за клиентите на Bentley в Европа – Continental GT.

Пакетите за стил са съставени от отдела за усъвършенстване Mulliner на Bentley, базиран в Крю, Англия. Предлагат се за всички варианти на модела на Continental GT V8 и Continental GTC V8 – включително ориентираните към комфорта Azure и ориентираните към производителност S. Клиентите могат да допълнят избрания пакет за интериорен стил с пакет за екстериорен стил в съответствие с цвета.

Стилистичните пакети Curated by Mulliner отразяват постоянното търсене на клиентите на Bentley за персонализиране на техните автомобили – тенденция, която нарасна в популярност след пускането на първия Continental GT преди 20 години. Всеки стилизиращ пакет има за цел да вдъхнови клиента да създаде своя собствена мечтана версия на Continental GT. Предлагат се динамичните цветове Key Lime, Vivid Red, Mandarin, Klein Blue и Turquoise. Всеки стилизиращ пакет може да бъде допълнен с допълнителни опции, за да създадете най-доброто за Bentley

Grand Tourer ще бъде допълнително надграден.

Всеки акцент е създаден по мотив от природата. Key Lime е вдъхновен от пикантни цитрусови пигменти, които оживяват интериора на автомобила. Предназначен за ориентираните към производителност модели GT S и GTC S, Vivid Red се основава на пигменти от червено червено, извлечени от еолийски пейзажи. Мандаринът, от друга страна, е доказателство за богатите нюанси, открити в грандиозни области като исландските магмени кратери или пустинята Намиб. Klein Blue се вписва идеално за фокусираните върху благосъстоянието модели Azure, черпейки от нюанси, абстрахирани от елементи на хипер-естество. И накрая, Turquoise се отнася до циан дълбините на исландските морета и сиянието на Aurora Borealis през нощта.

Отличителни цветови акценти от стилистичните пакети подчертават с вкус ключови елементи в интериора на всеки от автомобилите Curated by Mulliner. Тези елементи включват контрастиращите спици на волана или лоста за смяна на скоростите, допълнени от съвпадащи по цвят контрастни линии върху ръчно изработената облицовка. Седалките, декорирани в цветови комбинации Mulliner, са хармонично допълнени от подови стелки Mulliner с контрастиращи микрокантове в избрания акцентен цвят. Пътниците биват посрещани в Continental GT от приветстваща светлина „Curated by Mulliner“, активна при качване и слизане. Опционалният пакет за външен стил, който се предлага само с пакета за интериорен стил, продължава избраната цветова тема с акцентиращи линии върху външните огледала и бодикита.

Стилистичните пакети „Curated by Mulliner“ усъвършенстват интериора още повече. Диамантено набраздяване придава на металните елементи на арматурното табло вид на бижу, докато „Спецификацията за осветление на настроението“ позволява да се контролира цвета и интензитета на вътрешното осветление.

Въртящият се дисплей на Bentley предлага три различни варианта на инструменти за избор. Пакетите за стилизиране включват също хромирани кантове на арматурното табло и LED светлина за добре дошли, както и – за S версията на Continental GT и Continental GTC – също „Кожена спецификация“. Пакетът за външен стил е подчертан от „Styling Specification“ и саморегулиращи се емблеми на колелата.Въртящият се дисплей на Bentley предлага три различни варианта на инструменти за избор. Пакетите за стилизиране включват също хромирани кантове на арматурното табло и LED светлина за добре дошли, както и – за S версията на Continental GT и Continental GTC – също „Кожена спецификация“. Пакетът за външен стил е подчертан от „Styling Specification“ и саморегулиращи се емблеми на колелата.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *