Bentley Европа пуска стилни пакети Bentayga вдъхновени от природата

  • Елегантен дизайн с флорални нюанси на естествения свят зад пакетите „Curated by Mulliner“, налични на Bentayga V8 S
  • Четири акцентни цвята на Bentley: Magenta, Glacier Blue, Azimuth Blue и Cherry Blossom отразяват необикновените цветове на майката природа в отговор на тенденцията за персонализиране на клиента
  • Уникални пакети за интериорен стил, предлагани заедно със съответстващи пакети за външен стил
  • Пакетите за персонализиране съвпадат с основните технологични подобрения за цялата гама Bentayga
  • Mulliner е вътрешното луксозно подразделение на Bentley, вдъхващо живот на майсторството и персонализирането

(Мюнхен, 27 март 2024 г.) Цветна и вдъхновяваща гама от стилизиращи пакети „Curated by Mulliner“ са създадени ексклузивно за клиентите на Bentley Bentayga S в Европа. Четирите удивителни теми са повлияни от флорални нюанси от естествения свят, всяка от които е отражение на необикновената цветова палитра на майката природа.

Елегантен и изискан, всеки пакет за интериорен стил може да бъде допълнително подобрен със съответстващ пакет за външен стил, отбелязвайки нарастващата тенденция за персонализация сред клиентите на Bentley. Опционалните екстериорни пакети се предлагат заедно с интериорния стилистичен пакет „Curated by Mulliner“, като цветовете на екстериорната боя и допълнителните опции също могат да бъдат избрани в допълнение.
Създадени от Mulliner Design Team, отдавна установеното вътрешно подразделение на Bentley за производство на каросерии, допълнителните пакети дават на клиентите уникална възможност да добавят свой собствен стил и креативност към съвременния дизайн на ориентирания към производителността Bentayga S. Наличието на „Curated by Mulliner’ също така съвпада с набор от технологични подобрения и функции за подпомагане на водача, които допълнително подобряват способността за пътуване навсякъде на луксозния и мощен SUV на Bentley.

В отговор на търсенето на клиентите на Bentley за допълнителна персонализация, стилизиращите пакети „Curated by Mulliner“ добавят фини акцентни цветове, всички вдъхновени от природата. Дизайнерският екип на Mulliner вярва, че тези внимателно подбрани естествени нюанси на цветя и цветове ще разширят привлекателността на тези популярни модели. Magenta е вдъхновен от лилави цветя на божур, за които се казва, че са символ на чест и уважение, лукс, достойнство и сила; Glacier Blue от ледено синьо цвете на далия, често свързвано със спокойствие и елегантност; Azimuth Blue от сините цветя хортензия, асоциирани със спокойствие и ведрина; и Cherry Blossom до цъфтящите черешови дървета на Япония, символ на пролетта и обновяването.

Всеки един от тези четири акцентни цвята подчертава с вкус ключови елементи от изисканата кабина на Bentayga S. Те включват контрастните спици на волана и скоростния лост, светещи елементи за добре дошли „Curated by Mulliner“, кожа с акцент върху седалките и стелки с дълбок косъм Mulliner с контрастни релефи. Пакетите за интериора трябва да бъдат придружени със спецификация за осветление в купето, LED за добре дошли и спортни педали, докато пакетите за екстериор трябва да бъдат избрани със задно акустично защитно стъкло, 22-инчови S насочващи джанти, боядисани в черно, плюс самонивелиращи се лога за колела, за да се направи Bentayga S изглежда зашеметяващо.

Ексклузивните пакети за стилизиране „Curated by Mulliner“ предлагат на клиентите възможност да поставят своя собствен печат на индивидуалност върху най-продавания модел Bentayga, тенденция, която отдавна е популярна сред клиентите на Bentley. Освен четирите зашеметяващи интериорни пакета, те могат да посочат и съответстващ екстериорен стилен пакет. Това разширява избраната цветова тема с фина акцентираща ивица към външните огледала, както и към бодикита, който добавя допълнителна индивидуалност към привлекателния дизайн на Bentayga.

Пакетите за стилизиране съвпадат с основните технологични подобрения и функциите за подпомагане на водача на всички модели Bentayga S. Нови иновативни функции за комфорт на седалката включват Postural Adjust и Auto Climate на седалката за подпомагане на благосъстоянието; подобрена климатична система следи частиците във и извън автомобила, като автоматично активира „режим на рециркулация“, когато е необходимо. Усъвършенстваната система също използва картографски данни, за да открие тунели, където се очакват по-високи нива на замърсяване.

Нов инструментален панел за водача предлага визуализация в реално време на пътя пред вас и 3D изображение на обекти; подобрените функции за подпомагане на водача включват интелигентен асистент за паркиране, дистанционно паркиране чрез приложението My Bentley, 3D съраунд изглед и авариен асистент; докато материалът на пода на кабината вече е 100 процента рециклиран за по-голяма устойчивост. Налично само за моделите V8, задвижването на всички колела предлага по-добра маневреност в градовете при ниска скорост, както и повишена стабилност на магистрали при по-високи скорости.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *