BENTLEY КЛУБ БЪЛГАРИЯ


BENTLEY CLUB BULGARIA

Престижен клуб, създаден за собственици

Bentley Motors разпалва страстта на хиляди колекционери и собственици на автомобили Bentley по целия свят. Именно затова Bentley Club Bulgaria обединява страстните собственици в престижен клуб, за да споделят взаимно своя ентусиазъм. Ние, от Bentley Club Bulgaria, изграждаме силна връзка между нашите членове чрез ексклузивни преживявания и събития, провеждани в България и в чужбина, образувайки мрежа от ентусиасти в България и осъществявайки взаимовръзка с общността и начина на живот на Bentley по целия свят.

РЕГИСТРАЦИЯ И ЧЛЕНСТВО

Bentley Club България обединява ентусиастите на английския лукс, комфорт и мощ – любителите на ексклузивните гран туринг пътуванията и ценителите на историята на марката, както и класически автомобили и тяхната поддръжка и грижа, всички собственици на автомобили Bentley, които искат да участват в ексклузивни сбирки и събития. Задължително условие за активно членство е притежанието на Bentley автомобил и одобрена кандидатура за прием в клуба. Членството в клуба става чрез покана за членство, препоръка от друг член на клуба или чрез директна заявка за членство. Цената за членство е определена на годишна база, спрямо избрания пакет.

ПАКЕТИ

Bentley Club Bulgaria1500 лв.2000 лв.
Членска картаоо
Отстъпка аксесоариоо
Отстъпка резервни частио
Преференциални условия партньориоо
Предимство при записване на час за сервизно обслужване и/или ремонто
Предимство при записване на час за каросериен ремонто
Подаръцио
Събитияоо

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Очаквайте да бъдат обявени скоро. Моля имайте предвид, че календарът със събития е ориентировъчен и някои от планираните събития са ограничени като брой участници и/или имат минимум брой участници за провеждането им. Детайлите и условията ще бъдат описани в индивидуални покани към членовете на Bentley Club Bulgaria за участие във всяко отделно събитие.

НАШАТА ЦЕЛ

Нашата цел е да създадем силна мрежа от мъже и жени, които имат разпалена страст към марката Bentley и споделят същия начин на живот. С Bentley Club Bulgaria ще имате възможността да се срещнете с други собственици на Bentley в България, да споделите мисли, да потърсите мнения и съвети, да установите добри контакти и защо не да стартирате бизнес взаимоотношения, да участвате в смислени благотворителни дейности, да се забавлявате и да прекарате приятно време, наслаждавайки се на всички дейности, организирани от Bentley Club Bulgaria.

ПАРТНЬОРИ

Ние от Bentley Club Bulgaria взаимодействаме на партньорски начала с различни компании в разнородни сфери, за да предложим допълнителни услуги с качество и подобрени условия за ползване за всички активни членове. Партньорите на клуба подлежат на постоянно обновяване и увеличаване. А ако и вие искате да се присъедините – свържете се с нас.

Добре дОшли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • Дас Ауто Сервиз • София

Добре дошли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • София