За нас


БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ BENTLEY БЪЛГАРИЯ

В ежедневната си работа екипът ни е воден от идеята за взаимна подкрепа и отборно поведение спрямо предизвикателствата, пред които се изправяме в работната си среда. Стремим се лично и като екип да усъвършенстваме уменията и знанията си в областта, в която сме специализирани, за да предлагаме качествена услуга на своите клиенти и да развиваме успешно бизнеса си. Посещаваме регулярно различни курсове, обучения и семинари. Стремим се да предлагаме услуга на ниво, което отговоря на това на клиентите ни – а именно – високо. Търсим утвърдени и добри практики и се стараем да наложим този стандарт за работа и в България. Компанията Das Auto Service е основана през 2014 г. и е плод на труд, амбиция, усилия и мечти. Ние уважаваме и обичаме работата си и поради тази причина не можем да си позволим нищо по-малко от най-доброто!

Като официален партньор на Bentley Motors, ние предлагаме широка гама от услуги, одобрени от производителя, насочени към поддържане на производителността и правилната грижа за вашия автомобил Bentley.

Екипът на Bentley България би искал да ви приветства в нашия автосалон в София, където сме уверени, че ще намерите автомобилите, които търсите, на цена, подходяща за вашия бюджет. Вижте нашия пълен набор от нови Bentley автомобили или вземете страхотна оферта за надежден употребяван модел. Независимо кой автомобил сте избрали, нашият екип от професионалисти е на ваше разположение, за да ви помогне да вземете правилното решение, както и ще ви предостави конкурентен план за финансиране или лизинг.

Когато търсите качествено сервизно обслужване или на вашето превозно средство е необходимо да се извърши гаранционен или извънгаранционен ремонт, винаги можете да разчитате на професионалните техници в нашия отдел за обслужване на Bentley, където ние се ангажираме с всичко – от смяна на масло и филтри до ремонти на двигателя и скоростната кутия. Запазете час сега в Das Auto Service или просто направете поръчка за резервни части, ние сме на ваше разположение!

Много хора в България разчитат на висококачествените автомобили и услуги, предлагани от Bentley България, и ние вярваме, че ще оправдаем репутацията си всеки ден. Заповядайте в нашия автосалон днес или се свържете с нашия персонал за всякакви въпроси!

Добре дОшли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • Дас Ауто Сервиз • София

Добре дошли в Bentley България

ул. „Орион“ 86 • София